Maatwerk Applicatie Ontwikkeling

Simplicity is the most difficult

Kant-en-klare pakketten zijn vrijwel altijd hoofdzakelijk gericht op de taken van een afdeling of een team. Om die reden wordt er vaak met verschillende pakketten binnen een enkele organisatie gewerkt. Bedrijven kiezen vaak voor dit soort pakketten omdat deze vele male goedkoper in de aanschaf en onderhoud zijn dan een gehele maatwerk applicatie die naar uw wensen is gebouwd.

Waarschijnlijk komt je dit bekend voor:

Met onze voorliefde voor complexe digitale uitdagingen, weten wij dat de wereld aan mogelijkheden op digitaal gebied overweldigend kunnen zijn.
Maak het daarom niet moeilijker dan het al is, schakel ons in voor een vrijblijvende, brainstorm en analyse van jouw vraagstuk.

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Laat ons opgaan in jouw situatie. We komen met een uitgebreide analyse van de problemen en uitdagingen. Vertaald naar slimme en innovatieve oplossingen die naadloos aansluiten op huidige omgeving.

Wanneer kies je voor maatwerk?

Hoe weet je nu of het beter is om voor een bestaand pakket te kiezen. Of toch te investeren in een maatwerk oplossing? Wij weten dat innoveren in het digitale tijdperk, alles behalve makkelijk is. Daarom helpen we graag bij deze moeilijke keuze.

Opzoek naar maatwerk software? Bedenk dat maatwerk niet altijd de beste of enige uitkomst is. Is er kritisch gekeken of er soort gelijke systemen beschikbaar zijn?

Waarom?, Maatwerk kan toch aan elke wens voldoen?

Dat is zeker waar, maar er komt veel meer bij kijken. Een investering in maatwerk moet zich niet alleen terug verdienen. Voor de lange termijn strategie is het waarschijnlijk veel belangrijker dat het systeem de snelheid en flexibiliteit van de onderneming en markt kan bij benen. Sterker nog het zou het verschil moet creƫeren, zodat je de concurrentie 2 stappen voor blijft.

Heb je een vergelijkbaar pakket, dat niet helemaal voldoet, en is er behoefte voor maatwerk?

Stel je zelf de vraag.

Wat doen wij zo anders dan de die andere 500.000 bedrijven? Die dit pakket ook gebruiken.

Als je hier een goed antwoord op weet, is veelal de keuze voor maatwerk een goede richting. Alleen in veel gevallen kun je dan een bestaand pakket voor een groot gedeelte (blijven) gebruiken. Door dit pakket vervolgens te koppelen aan en stukje maatwerk software dat alleen datgene voor u doet, wat uw onderneming net even anders doet.

Dit zorgt niet alleen voor een lager prijskaartje bij aanschaf. Maar voorkomt ook dat u al uw tijd, energie en geld investeert in onnodig onderhoud. Iets dat nu bij de bestaande pakketen wordt uitgevoerd door een multidisciplinair team van experts die zich hebben gespecialiseerd in het onderdeel dat ze leveren.

Ook voorkom je zo, dat oude systemen gaan afremmen of beperken in de mogelijkheden.
Soms zelfs dusdanig, dat er om systemen heen wordt gewerkt.

Laten we samen de passende componenten op de juiste plekken toepassen. Door gebruik te maken van onze transparante en efficient werkwijze. Kunnen we focus leggen op dat gene dat voor u de meeste waarde op levert.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Door onze unieke combinatie van werkwijze, maatwerk en OpenSource oplossingen. Maken we van jouw IT Infrastructuur een ultieme groeiversneller.

Zodat er weer focus kan worden gelegd op dat wat van belang is.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan nu een gratis brainstorm afspraak

Brainstorm sessie

1 E-Mail
2 Contact voorkeuren
3