Je eigen website beginnen

Responsief, geoptimaliseerd voor conversie en SEO en toch betaalbaar

Je eigen website beginnen

Waar moet je beginnen

Opzoek naar een eigen website? Klein budget, en geen idee waar je moet beginnen?
Of wel budget, en wil je gewoon het beste! Maar wat is nou goed?

Starters budget

Goedkoop kan duurkoop zijn

Na je eerste onderzoek voor een klein budget lijken oplossingen zoals jimdo.nl, wix.com of strato site builder lekker eenvoudig en goedkoop. Echter als je beter kijkt, zijn de maandelijkse kosten op den duur, direct duurder als een “eigen” site. Daarnaast is de eenvoud waar mee je begint, ook direct een beperking. Het nadeel aan zulke systemen is. Dat deze 100% door de visie van het achterliggende bedrijf zijn gebouwd. Hierbij is geen ruimte voor eigen invulling of maatwerk. Voor alle extra’s wordt goed geld gevraagd. Afgezien van het feit, dat site’s al snel op eenheidsworst beginnen te lijken.

Niet voor niets, is dit een gesloten systeem. De achterliggende partij, weet namelijk ook zeker, dat jij niet makkelijk kunt overstappen. Omdat je de site onmogelijk kunt mee nemen naar een andere partij. Ze hebben je dus volledig afhankelijk gemaakt van hun systeem. Omdat je in het begint al veel tijd hebt gestopt in het opzetten van de eerste stappen. Wordt overstappen een grote drempel.

Daarnaast zijn deze site-builders vaak een klein onderdeel van een heel bedrijf. En daarmee een relatief klein team dat verantwoordlijk is voor de innovatie van de site builder. Het resultaat is dat het team de wijzigingen op het internet niet kunnen of willen bijhouden op de snelheid die vandaag nodig is. Je blijft lekker door betalen en zit vast muurvast.

Maatwerk vs Budget

Ben jij zo anders?

Als budget niet je probleem is, Wordt vaak gedacht of zelfs aangestuurd, dat je met een volledige maatwerk website, wel het beste resultaat zou moeten halen. Helemaal gemaakt na jouw wensen. Het kost wat, maar dan heb je ook wat, toch?

Nee, Helaas is dit lang niet altijd, of zelfs meestal niet het geval. Volledig maatwerk is alleen verstandig, als je echt iets anders doet, dan wat anderen doen. Of iets specifieks wilt bereiken wat afwijkt. Is dat zo, kijk dan eens na onze maatwerk oplossingen.

Het nadeel aan maatwerk is eigenlijk bijna gelijk aan het bovenstaande. Eenmalige hoge investering, volledig of grotendeels afhankelijk van de “geestelijke vader”. Geen updates of doorontwikkeling, tenzij je hier geld tegen aan gooit. Bovendien is het maar de vraag of de ontwikkelaar van een volledig maatwerk website, ook denkt aan alle overige aspecten die bij een goede website horen. Iets dat ook haast niet te beoordelen is als leek. Daarom adviseren wij ook om OpenSource oplossingen te gebruiken. Zo benut je optimaal, het goede, dat door een grote community wordt gedragen. Daarnaast maak je zo automatisch en gratis gebruik van onderhoud en updates. Bovendien een community van miljoenen, heeft deze beoordeling die jij als leek niet kunt, al voor je gedaan. Zo hoef je alleen nog maatwerk te investeren, in het geen dat net even afwijkt.

WordPress

OpenSource gratis, flexibel en full featured CMS

Vandaag de dag, wil iedere website eigenaar, zelf wijzigingen kunnen aanbrengen. Hiervoor heb je een CMS(Content Management Systeem) voor nodig. In de jaren zijn er vele spelers geweest die de markt hebben geprobeerd te veroveren. Echter kan er maar 1 de winnaar zijn. En dat is duidelijk WordPress.

Bekijk het verloop van de trends van de afgelopen 15 jaar, van de bekendste website systemen

Ondanks dat je de laatste 2 jaar een kleine afname ziet, mag het duidelijk zijn dat WordPress de duidelijke winnaar is en blijft. De afname is te wijten, aan de vele kleine partijen die gesloten site builders bouwen, met goede reclame.

Een aantal feiten die aantonen, dat WordPress in de meeste gevallen je beste keuze is.

51% van alle CMS gestuurde websites wereldwijd draait op WordPress.
34% van alle websites wereldwijd draaien op WordPress.
30% van alle e-commerce websites / webshops draait op WordPress met WooCommerce

Op 6 December 2018 kwam WordPress met Versie 5. Daarmee heeft het goed gekeken na alle PageBuilders die de markt versnippering hebben veroorzaakt. Deze page builders konden namelijk iets, dat WordPress nog niet kon. Visueel met blokken / bouwstenen je pagina simpel opbouwen.

WordPress brengt daarmee, de nieuwe Content Building methode in een beter vorm, gratis en open source op de markt. De hele WordPress community kan hierdoor mee verbeteren, uitbreiden en onderhouden.

Google ♥ WordPress

Waardevolle SEO relatie?

Nog niet overtuigd?

Ook google kiest ook voor WordPress en gaat diverse partnerships met WordPress aan.
Een soort van verzekeringspolis, dat WordPress in de toekomst, alle ingrediënten heeft om aan de eisen van het web & zoek machines te voldoen. Misschien onnodig om te vermelden, dat google hier een grote rol in speelt.

Zie de volgende artikelen:
Google wijst een eigen team van engineers toe, om de ontwikkeling van WordPress te versnellen:
https://searchengineland.com/need-speed-google-dedicates-engineering-team-accelerate-development-wordpress-ecosystem-291214

Google werkt aan eigen plugin voor WordPress integratie van haar eigen systemen:
https://sitekit.withgoogle.com/

Google investeert 1.2 miljoen in een news platform samen met WordPress & Automattic(WooCommerce)
https://www.searchenginejournal.com/google-is-partnering-with-wordpress-to-develop-a-news-publishing-platform/286333/#close

V8 Powered WordPress

Innovation as a service

Oke, WordPress dus! Maar waar heb ik dan V8 nog voor nodig? als je googled op WordPress hosting, vind je al pakketten vanaf ca € 5,- per maand.

Hosting is eigenlijk een “stukje” server waar je website kan staan, zodat deze online bereikbaar is.

De grotere hosting partijen bieden vaak veel informatie aan bij hun hosting pakketen, omdat zij weten dat hun doelgroep, kijkt naar prijs. En over het algemeen toch niet weet wat ze wel of niet nodig hebben. Daarnaast worden resources vaak gedeeld met andere klanten, zonder dat je hiervan op de hoogte bent. Providers zijn niet transparant over hun, “over commitment ratio” en strooien met ‘alles onbeperkt’. Iets dat eigenlijk in de kleine letters is verstopt als ‘Fair use policy’. Dat betekend dus, dat ze achteraf kunnen vertellen wat het limiet is. Gegarandeerd dus, dat ze direct na je toe kunnen stappen voor een “Upgrade” als je wel success hebt en verkeer gaat genereren.

Managed Hosting

Batteries included, zorgeloos en een stapje extra

Wat onze hosting beter maakt dan een standaard pakket? Wij zijn niet alleen hosting provider, maar ook web & software ontwikkelaars. Wij weten hoe WordPress werkt, en hoe het optimaal draait.

Je hebt niet alleen een “stukje” server. Maar we nemen ook alle zorgen uithanden omtrent jouw WordPress omgeving.

Zo heb je bijvoorbeeld een plugin ter beschikking voor de optimalisatie binnen WordPress. Dit zorgt niet alleen voor een snellere site, maar ook voor een betere indexering in google. Wij passen een meer-laags geavanceerde caching laag toe op de hosting omgeving. Dit kan zorgen tot een wel 300x snellere gebruikers ervaring. Daarnaast bieden extra diensten zoals Redis, Memcached of Varnish. En stellen we ruimte op een CDN ter beschikking. Bovendien houden we je WordPress installatie en plugins up-to-date. Zodat je uit WordPress kunt halen wat er in zit.

Vergelijkbare beheerde WordPress pakketten beginnen rond de € 25 / € 30 euro per maand, bijvoorbeeld bij Kinsta, FlyWheel of WP Engine. De kwaliteit van dergelijke pakketten is dan ook beduidend beter en niet te vergelijken met een budget hoster. You get what you pay for. Het nadeel bij deze aanbieders, is dat het snel duur wordt na mate je bezoek stijgt. Dit komt omdat deze partijen weten, dat jij met jouw inmiddels success volle website, ook niet meer terecht kunt bij de budget hosters. Ook zijn aanvullende add-ons, waar je pas de voordelen van gaat ontdekken, als je iets meer ervaring hebt op gedaan, zoals Redis vaak onevenredig geprijsd. Kinsta vraagt voor alleen redis bijvoorbeeld € 100,- per maand aanvullend.

Onze Managed WordPress Hosting pakketten, beginnen al bij € 7,50 per maand. Daarnaast schalen ze in verhouding mee. Een beter alternatief voor de lange termijn. Best of both worlds.

Als jouw website, prestatie problemen ondervind, beperken wij onze support niet tot alleen de hosting. Maar helpen wij je ook op WordPress of zelfs code niveau, je website te optimaliseren.

Ontwikkeling op aanvraag.

Meer dan hosting alleen

Bij ons houd het onderbrengen van je WordPress site niet op bij de hosting. Je kunt bij ons terecht voor het volledige pakket. Ondanks dat WordPress ontzettend gebruikersvriendelijk is. Blijft het, zeker als je voor het eerst met WordPress begint, bijna onmogelijk om de juiste keuzes in 1 keer te maken. Je hebt bijvoorbeeld keuze uit meer dan 50.000 Plugins en Thema’s. Hoe weet je nu welke je wel of niet moet gebruiken? zijn ze het kopen waard of niet?

Hoe ziet een goede website eruit, wat moet erop staan? heb je overal aan gedacht?

Of je nu helemaal geen ervaring hebt, of wel bekend bent met WordPress. Waarschijnlijk kunnen wij in minder dan de helft van de tijd die je zelf moet investeren een beter resultaat voor je neerzetten.

Een basis WordPress site inclusief design op basis van jouw huis style. Zetten wij al voor je op vanaf € 295,- Daarmee heb je een eigen thema met een selectie aan premium plugins.

Zo kun je direct aan de slag met de inhoud van je website. Als je dan verder wilt individualiseren, kun je dat zelf proberen. Of wij leggen je een prijs voor om jouw aanvullende wensen te realiseren.

WordPress Starterkit

Lespakket voor beginners met begeleiding

Omdat de WordPress community zo ontzettend groot is, wordt je overspoelt met handleidingen, tutorials en courses in alle talen over 15 jaar verdeeld. Wij hebben voor jouw een selectie gemaakt van de meeste nuttige dingen die je ook vandaag nog moet weten om met WordPress efficient aan de slag te gaan. Dat scheelt al weer zoeken!

En heb je toch nog vragen. Onze support helpt je snel en vakkundig op de juiste weg.

WordPress Developers Club

Het beste voorgeselecteerd voor een fractie van de prijs

Als je met WordPress werkt, heb je meestal een aantal betaalde plugins nodig. Een gemiddelde plugin kost al snel tussen de € 50 en € 100 euro per jaar. Als beginnende WordPress gebruiker, is het ook lastig om te bepalen, bij welke functionaliteit je genoeg kunt nemen met een gratis variant. Of waar je juist wel voor een premium plugin moet kiezen.

Door je voor € 99,- per jaar aan te sluiten bij onze club. Kun je kosteloos gebruik maken van alle betaalde plugins en thema’s uit onze bibliotheek. Bij aanschaf van 1 of 2 plugins is dit meestal al goedkoper, dan los kopen.

Daarnaast weet je direct welke plugins worden ingezet door ervaren gebruikers. Dus minder zoeken, makkelijker en goedkoper.

Groeiversnellers!

Wij helpen je groeien!

Het is ook in ons belang dat jouw website een success wordt en groeit. Wij zijn er dan ook om jouw groei versneller te faciliteren. Op het moment dat je website of webshop begint te lopen. Komt er veel werk op je af. Administratie, logistiek, voorraad beheer kunnen een van de uitdagingen zijn die allemaal veel tijd beginnen op te slokken. Het mooie is dat je nu geen partij hoeft te zoeken die dit voor jouw kan automatiseren.

Onze specialisatie ligt in maatwerk, hier kunnen wij je dus mee helpen. Wij kunnen jouw website koppelen aan je boekhoud pakket zoals e-boekhouding, exact online of bijvoorbeeld cash software. In de meeste gevallen zijn ook koppelingen met bijvoorbeeld leveranciers mogelijk, door een vereenvoudigd voorraad beheer mogelijk te maken. Ook geautomatiseerd adverteren, inkopen of verzenden behoren tot de mogelijkheden.

Eigenlijk is alles mogelijk, we sluiten WordPress sites zelfs op complete productie lijnen aan door koppelingen met ERP pakketen.

Wij helpen je graag, om jouw repeterende taken die veel onnuttige, dure en onbevredigende tijd opslokken om te zetten in een groeiversneller.

Zo kun je weer tijd vrij maken, voor dat gene dat echt telt.

Daarnaast heb je als hosting klant, het voordeel dat we jouw situatie waarschijnlijk al (deels) kennen. Vanzelf sprekend kennen we de hosting omgeving waar je website op draait. Hiermee voorkomen we aan beide kanten, dat kostbare uren aan inventarisatie worden verbrand. En hoeven dus niet alles vanaf nul in kaart te brengen. Het liefst werken wij ook met websites op onze eigen systemen. Zo komen we nooit voor verrassingen te staan en weten we, dat we blind kunnen vertrouwen op onze systemen. Om die reden, geven wij standard 25% korting op ons uur tarief voor maatwerk aan al onze hosting klanten.