Website laten maken

Binnen een week zorgeloos online

Stap in op de plek die vandaag bij jouw aansluit!

Samen doorgroeien

Wij bieden een start-up pakket voor zowel websites als webshops. Met deze pakketen, begin je niet langer met een lege WordPress site. Maar heb je eigenlijk direct een operatieve site. Je hoeft hem alleen nog te voorzien van content. En je eerste versie is online! Het voordeel is niet alleen dat je sneller online bent, en veel tijd bespaart. Het maakt ook de learning curve makkelijker maakt om WordPress te begrijpen.

Omdat wij je site al vooraf hebben ingericht, kun je voor 95% uit de voeten, met maar een fractie kennis van WordPress. De rest kun je dan langzaam bij leren, zodra je de extra dingen nodig hebt.Onze pakketten

Basis website
€ 395,-

Bij een basis website installeren wij de meeste gebruikte WordPress plugins, die eigenlijk iedere goede site zou moeten gebruiken. Op basis van jouw huisstijl laten wij jouw kiezen uit een aantal thema’s die aansluiten bij jouw huisstijl. Vervolgens passen we dit thema aan, zodat deze ook overeenkomt met jouw stijl.

Basis webshop
€ 595,-

Bij een basis webshop pakken we dat uit de ‘basis website’ en installeren we aanvullend alle plugins die nodig zijn voor goede webshop. Dit is niet alleen WooCommerce maar ook de benodigde extensies voor functionaliteiten die in de standaard editie ontbreken. Daarnaast integreren we de gekozen huisstijl ook in het webshop gedeelte.

Website Compleet
€ 795,-

Bij een compleet pakket voor je website, beginnen we met dat van de ‘basis website’. Daarna helpen we je bij het opzetten van een beter menu, header en footer. Iets dat op iedere pagina terug komt en eigenlijk het hart van je site vormt.Ook voorzien we je site van voorbeeld pagina’s voor pagina’s die je bijna altijd nodig hebt. Ook zorgen we voor een voorbeeld van cookie beleid, privacy beleid en algemene voorwaarden.

Webshop compleet
€ 995,-

Nadat we alles hebben gedaan dat het ‘Website compleet’ en de ‘Basis webshop’ bied. Gaan we ervoor zorgen dat het uitgebreide menu, header en footer ook naadloos werkt in jouw winkel gedeelte, denk hierbij aan de overzicht pagina’s, product pagina’s. Verder voorzien we je nog van wat voorbeeld producten om makkelijker van start te kunnen. Ook geven we je een voorbeeld retour beleid pagina.
zodat je makkelijker kunt voldoen aan de Europe regelgeving.

Full Service

Alle bovenstaande pakketen zijn bedoeld, om jouw snel op weg te helpen met een reeds vooraf ingerichte WordPress site. Dit betekend echter wel dat je zelf nog de inhoud moet vullen en voorzien van de juiste afbeeldingen, etc.

Heb je hier geen tijd voor, of gewoon geen zin in, kunnen we je natuurlijk ook een “Full Service” oplossing aanbieden. Je zult begrijpen, dat we voor deze oplossingen eerst een prijs kunnen afgeven, nadat we jouw wensen in kaart hebben gebracht.

Aanvraag voor het opzetten van een website